Logo fi.boatexistence.com

Kuinka pääset maclay-finaaliin?

Sisällysluettelo:

Anonim

Ratsastajan on suoritettava kurssi Regionalsissa voidakseen kilpailla finaalissa. Jos aluekilpailusta finaaliin kutsuttu ratsastaja kieltäytyy kilpailemasta finaalissa, samasta aluesarjasta seuraavaksi korkeimman sijoituksen saanut ratsastaja saa kutsun kilpailla finaaliin.

Kuinka pääset Maclay-finaaleihin?

Päästyäkseen finaaliin ratsastajien on aloitattava liittymällä ASPCA:n ja NHSAA:n (National Horse Show Association of America) jäseniksi. Juniorit kaikkialla maassa osallistuvat ASPCA:han Horsemanship Class, joka pidetään sadoissa USEF:n hyväksymissä hevosnäyttelyissä, jotta päästään ASPCA Maclay Regional Finals -finaaliin.

Kuinka pääset mitalifinaaliin?

TÄMÄ National Children's Medal ei vaadi lisäjäsenyyttä pisteiden ansaitsemiseksi. Ratsastajilla on oltava vain USF ja USHJA. Vuoden 2021 karsintajaksolla ratsastajan pisteet vain heijastavat hänen 15 parasta esitystään He voivat näyttää enemmän kuin 15 kertaa ilman rangaistusta.

Kuka voitti Maclay Finalsin 2020?

Dominic Gibbs Hoists voittaa tittelin 2020 ASPCA Maclay National Championshipissä, esittäjä Chansonette Farm. Lexington, Ky.

Kuka on Dominic Gibbs?

Kun Dominic Gibbs voitti ensimmäisen 100 000 dollarin WEC Premier Cupin hevosurheilun mestaruuden World Equestrian Centerissä helmikuussa, hän voitti auton. … Dominic voitti vuoden 2021 Chevrolet Blazerin kovan kilpailun jälkeen Cent 15:llä, jonka kanssa Dominic ansaitsi viime vuonna kolme kansallista mestaruutta, mukaan lukien ASPCA Maclay Finals.