Logo fi.boatexistence.com

Voitko sierra canyon tänään?

Sisällysluettelo:

Anonim

The Huskies, jota johtaa Kalifornian paras vartijakolikko, voitti 80-72 ja antoi Sierra Canyonille (15-1) ensimmäisen pudotuspelitappion sitten. kausi 2018 ja katkaisee 21 pelin pudotuspelien voittoputken.

Mikä oli Sierra Canyon -pelin tulos?

44-22 (L) Sierra Canyon vs.

Kuka voitti Sierran?

Suorita peli nostaa Corona Centennial Honor Bowlin voittoon Chatsworth Sierra Canyonista. Corona Centennial -perämies Jayson Cortes luopui ensimmäisen puoliajan taklauksesta Sierra Canyonin tukij alta Angelo Pulidolta. Cortes juoksi kaksi touchdownia ja yli 200 jaardia, ja hänelle myönnettiin pelin MVP-palkinto.

Hävisiko Sierra Canyon?

Centennial-pelaajat juhlivat voittoaan isännästä Sierra Canyonista perjantai-iltana Southern Section Open Division -tittelin ottelussa. Bronny, jonka 247Sports arvioi maan 25. parhaaksi toisen vuoden opiskelijaksi, osui myös tärkeän kolmiosoittimen ollessa 4 minuuttia, 23 sekuntia jäljellä ja katkaisi Centennialin johdon 70-67. Mutta se ei riittänyt.

Kelle Sierra Canyon hävisi?

Joku unohti kertoa Sierra Canyonin vastustajalle Corona Centennial, ettei hän näytä spoilerin roolia. Kalifornian parhaan vartijakolmikon johtama Huskies voitti 80-72, mikä antoi Sierra Canyonille (15-1) ensimmäisen pudotuspelitappion kauden 2018 jälkeen ja katkaisi 21 pelin pudotuspelien voittoputken.