Voitko barkley vedon tänään?

Sisällysluettelo:

Anonim

Auburn-legenda asi 100 000 dollarin vedon itselleen päästäkseen American Century Championshipin 70 parhaan joukkoon, Barkley kertoi ESPN:n Stan Verrettille SportsCenterissä perjantaina. Viime vuonna hän sijoittui toiseksi viimeiseksi.

Voitko Charles Barkley vetonsa tänään?

NBA Hall of Famer Charles Barkley sijoittui 76. sijalle American Century Championship -julkkisgolfturnauksessa Edgewood Tahoessa sunnuntaina. Hän maksoi hänelle 100 000 dollaria ja jäi vain ilman turnausta. mahdollisuus voittaa 500 000 dollaria. Vinny Del Negro voitti John Smoltzin ACC:n historian neljännen pudotuspelin ensimmäisellä reiällä.

Kuka voitti Lake Tahoe Celebrity Golf Tournamentin 2021?

2021 American Century Championshipin lopputulokset: Palkintorahojen maksu ja tulostaulukko. Vuoden 2021 American Century Championshipin lopputulostaulukkoa johtaa voittaja Vinny del Negro, entinen NBA-tähti nappaa mestaruuden Edgewood Tahoe Golf Clubilla NBC:n omistamassa 54-reikäisessä julkkisgolfturnauksessa..

Kuka voitti julkkisgolfin tänään?

Del Negro voitti John Smoltzin äkillisen kuoleman pudotuspeleissä American Century Championship -julkkisgolfturnauksessa Edgewood Tahoessa sunnuntaina. Se oli neljäs pudotuspeli ACC:n historiassa. Del Negro, entinen pelaaja, lähetystoiminnan harjoittaja ja johtaja Sunsissa, voitti 125 000 dollaria voitostaan. En edes välitä siitä.

Syötykö Barkley 70 parhaan joukkoon?

Listattu kertoimella 8-1 päästä 70 parhaan joukkoon American Century Championship -turnauksessa, ja Charles Barkley asetti $100 000 vedon itselleen päästäkseen eroon. … Hän teki sen, mutta Barkley sijoittui lopulta tasan 76. ja menetti vetonsa.