Logo fi.boatexistence.com

Onko bridgewater nj turvallista?

Sisällysluettelo:

Onko bridgewater nj turvallista?
Onko bridgewater nj turvallista?

Video: Onko bridgewater nj turvallista?

Video: Onko bridgewater nj turvallista?
Video: ЗАГАДКИ ТРЕУГОЛЬНИКА БРИДЖУОТЕР 2 - Загадки с историей #Паранормальныеявления #Тайны 2024, Saattaa
Anonim

Bridgewaterin rikollisuusaste on 10 1 000 asukasta kohden, joten rikollisuusaste on täällä lähellä keskiarvoa kaikissa Amerikassa ja kaikenkokoisissa kaupungeissa. FBI:n rikostietojen analyysimme mukaan mahdollisuutesi joutua rikoksen uhriksi Bridgewaterissa on 1:97

Onko Bridgewater NJ mukava paikka asua?

Bridgewater sijoittui Money-lehden vuosikertomuksessa sijalle 31 paras paikka asua Yhdysvalloissa. BRIDGEWATER – Bridgewaterin on täytynyt olla Top O'Th' Hill Tavernin biisonihampurilaiset. Money-lehti on valinnut Bridgewaterin sijalle 31 vuotuisessa "Best Places to Live in America" -luettelossaan vuodelle 2020.

Onko Bridgewater New Jersey turvallinen paikka asua?

Onko Bridgewater, NJ turvallinen? Arvosana A+ tarkoittaa, että rikollisuuden määrä on paljon alhaisempi kuin keskimääräisessä Yhdysv altain kaupungissa. Bridgewater on turvallisuuden 98. prosenttipisteessä, mikä tarkoittaa, että 2 % kaupungeista on turvallisempia ja 98 % kaupungeista on vaarallisempia.

Onko Bridgewater Township turvallinen?

Safewisen tekemän uuden tutkimuksen mukaan melko turvallista, sillä kylä on nimetty New Jerseyn 95. turvallisimmaksi kaupungiksi. Bridgewater Township, jonka väkiluku on 44 610, sai huippupisteet 0,2 väkiv altarikosten ja 9,8 omaisuusrikosten astetta vuonna 2021.

Onko Bridgewater NJ:llä keskustaa?

Jos ajattelet asumista Bridgewaterissa/Bridgewaterissa, N. J.; Missä keskusta on ostoskeskus. hillitysti pormestari James T. Dowden kutsuu Bridgewater Commons Mallia "kaupungiksimme, jonka päällä on katto ".

Suositeltava: