Logo fi.boatexistence.com

Ovatko terrell ja tremaine edmunds veljiä?

Sisällysluettelo:

Ovatko terrell ja tremaine edmunds veljiä?
Ovatko terrell ja tremaine edmunds veljiä?

Video: Ovatko terrell ja tremaine edmunds veljiä?

Video: Ovatko terrell ja tremaine edmunds veljiä?
Video: ИЗГОЙ – Лучший спортивный фильм года!🏆 ЭТОТ ФИЛЬМ ИЗМЕНИЛ МИЛЛИОНЫ ЛЮДЕЙ! спорт, workout, турники 2024, Heinäkuu
Anonim

Hänen veljensä Trey ja Terrell pelasivat myös yliopistojalkapalloa Virginia Techissä. … Tremaine ja Terrell Edmunds ovat ensimmäiset veljekset, jotka on valittu saman NFL-draftin ensimmäisellä kierroksella.

Ovatko Terrell ja Tremaine Edmunds kaksoset?

On olemassa kolme Edmundsin veljestä Trey on vanhin ja liittyi NFL:ään ensimmäisenä, draftoimattomana vapaana agenttina vuoden 2017 draftin jälkeen. Terrell on keskiveli ja Tremaine on nuorin. Sekä Terrell että Tremaine pääsivät NFL:ään vuoden 2018 NFL-draftin ensimmäisellä kierroksella.

Onko Trey Edmunds sukua Terrell Edmundsiin?

Buffalo Billsin linjataustaja Tremaine Edmunds, Pittsburgh Steelersin turvallisuus Terrell Edmunds ja heidän veljensä Steelers juoksija Trey Edmunds liittyvät "Good Morning Footballiin" ja vastaavat "Good Morning Footballin kysymyksiin" siitä, että olemme NFL:ssä pelaavia veljiä.

Kuka on NFL:n nuorin pelaaja?

1 Nuorin – Amobi Okoye Hänet hyväksyttiin Harvardiin, mutta meni sen sijaan jalkapalloopistoon (Louisvillen yliopisto). 19-vuotiaana hänestä oli tullut nuorin yliopistojalkapalloa koskaan pelannut pelaaja ja kaikkien aikojen nuorin NFL-pelaaja.

Kuka on tällä hetkellä nuorin NFL-pelaaja?

Lisälukemista

  • Okoye, Amobi (27. marraskuuta 2017). "145 päivää". The Players' Tribune.
  • "Walking Miracle". ESPN. 27. marraskuuta 2017. 19-vuotiaana Amobi Okoyesta tuli NFL:n historian nuorin pelaaja Texansin 10. sijalla vuoden 2007 draftissa. Nyt Okoye haluaa olla ensimmäinen pelaaja, joka voittanut enkefaliitin. (podcast)

Suositeltava: