Logo fi.boatexistence.com

Kuka tekee miellyttävän harmaata maalia?

Sisällysluettelo:

Kuka tekee miellyttävän harmaata maalia?
Kuka tekee miellyttävän harmaata maalia?

Video: Kuka tekee miellyttävän harmaata maalia?

Video: Kuka tekee miellyttävän harmaata maalia?
Video: Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS 2024, Saattaa
Anonim

Agreeable Grey SW 7029 - Neutraali maaliväri - Sherwin-Williams.

Onko miellyttävä harmaa Sherwin Williamsin väri?

Sherwin Williams Agreeable Grey SW 7029 on pehmeä lämpimänharmaa maaliväri. Se on hämmästyttävä neutraali, joka toimii hyvin melkein minkä tahansa muun värin kanssa missä tahansa tilassa. Se miellyttää myös yleisöä, koska se on Sherwin Williamin myydyin väri.

Mikä on Behr-vastine miellyttävälle harmaalle?

Jos etsit Agreeable Grey Benjamin Moore -vaihtoehtoa tai Agreeable Grey Behr -vaihtoehtoa, sinulla on joitain vaihtoehtoja. Benjamin Moore haluaa tarkastella Rodeo 1534:ää, Wish 680:aa ja Collingwood OC-28:aa. Behr-vaihtoehto on Toasty Grey N320-2Etsitkö Agreeable Grey -värejä?

Kumpi on parempi miellyttävä harmaa vai lepoharmaa?

Repose Grey on hieman harmaampi kuin Agreeable Grey, jossa on voimakkaampi beige pohjasävy, mikä tekee siitä harmaamman. Joten Repose Grey on viileämpi, mutta se on silti lämpimän harmaa. Se on myös vain hieman tummempi kuin Agreeable Grey, mutta ero on tuskin havaittavissa.

Onko miellyttävä Gray edelleen mukana?

Agreeable Greyn suosio on ollut pitkään, mikä on opettanut joillekin, kun viileistä harmaista tuli suosittuja. Mutta nyt, kun vaaleat värit ovat trendissä jälleen vuodelle 2021, Agreeable Greyn suosio kasvaa enemmän kuin koskaan ennen.

Suositeltava: