Logo fi.boatexistence.com

Onko aurelius todella dumbledore?

Sisällysluettelo:

Onko aurelius todella dumbledore?
Onko aurelius todella dumbledore?

Video: Onko aurelius todella dumbledore?

Video: Onko aurelius todella dumbledore?
Video: Идеальная музыкальная атмосфера для чтения «Размышлений» Марка Аврелия | 1 час стоической атмосферы 2024, Saattaa
Anonim

Vuonna 1927 Gellert Grindelwald kertoi Credence Barebonelle Nurmengardin linnassa, että hän itse asiassa oli Dumbledoren perheen jäsen ja että hänen oikea nimensä oli itse asiassa "Aurelius Dumbledore ".

Tietääkö Dumbledore Aureliuksesta?

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald paljasti, että Albus Dumbledorella oli ilmeisesti toinen sisarus, josta hän ei edes tiennyt: Aurelius Dumbledoresta. Aurelius näyttää olevan Dumbledoren perheen nuorin jäsen, sillä hän on noin 15 vuotta nuorempi kuin Albuksen edesmennyt nuorempi sisar Ariana.

Onko Credence Dumbledore vai Lestrange?

Viimeisinä hetkinä Grindelwald paljastaa, että hän on tiennyt, kuka Credence on koko ajan - ja se ei ole Lestrange. Credence on itse asiassa Aurelius Dumbledore, jota ehdotettiin salaperäiseksi neljänneksi Dumbledoren sisarukseksi, josta kukaan ei koskaan tiennyt.

Onko Credence todella Dumbledoren veli?

Credencen uskotaan selviävän ensimmäisestä Fantastic Beasts -elokuvasta livahtamalla salaa pois oletetun kuolemansa paik alta. … Uuden elokuvan viimeisillä hetkillä Grindelwald paljastaa Credencelle ratkaisevan salaisuuden: Credence on Albus Dumbledoren itsensä kauan kadoksissa ollut pikkuveli - ja hänen oikea nimensä on Aurelius.

Onko Leta lestrange sukua Bellatrixiin?

Bellatrix meni naimisiin Lestrange-perheeseen ja syntyi alun perin Bellatrix Blackiksi, mikä tarkoittaa, että hän ja Leta eivät ole sukua. Tämä tekisi Letasta sukua Bellatrixin aviomiehelle Rodolphus Lestrangelle, vaikka se yhteys ei olekaan helpompi löytää.

Suositeltava: