Logo fi.boatexistence.com

Missä entre deux mers valmistetaan?

Sisällysluettelo:

Missä entre deux mers valmistetaan?
Missä entre deux mers valmistetaan?

Video: Missä entre deux mers valmistetaan?

Video: Missä entre deux mers valmistetaan?
Video: Татарская кухня! Талкыш-келеве и золота лапша Зухры из Арска 2024, Saattaa
Anonim

Entre-deux-Mers on suuri osa-alue ja nimitys Bordeaux'n viinialueelle Lounais-Ranskassa "Entre-deux-Mers" tarkoittaa kirjaimellisesti "kahden meren väliä", vaikka kyseessä olevat meret ovatkin jokia – Garonne ja Dordogne, jotka muodostavat vastaavasti alueen lounais- ja pohjoisrajan.

Onko Entre-Deux-Mers oikealla rannalla?

Siirrymme Bordeaux'sta pohjoiseen ja itään löytääksemme nimitykset Oikea ranta (jossa merlot on kuningas) ja Entres-Deux-Mers (valkoviinimaa). … Bordeaux'n kaksi jokea – Dordogne ja Garonne – määrittelevät kolme pääpiiriä: Vasen ranta: alue Garonnen länsi- ja eteläpuolella.

Mikä on Entre Deux?

: jotain, joka on sijoitettu kahden asian väliin: lisäysmerkitys 2b.

Millainen viini on Entre-Deux-Mers?

Entre-Deux-Mers-nimityksellä on seuraavat ominaisuudet: Kuiva valkoviini: alle 4 grammaa / litra jäännössokeria; Kolmen rypälelajikkeen sekoitus: Sauvignon Blanc (pääasiassa), Sémillon ja Muscadelle; Vähimmäisalkoholipitoisuus 11,5 %.

Missä Cotes de Bordeaux on?

Côtes de Bordeaux'n nimitys luotiin vuonna 2009 yhdistämään neljä olemassa olevaa nimitystä, joita käytetään Ranskan Bordeaux'n alueella. Nämä neljä olivat: Premieres Côtes de Blaye, Côtes de Castillon, Côtes de Francs ja punaviinit Cadillacin alueelta.

Suositeltava: