Logo fi.boatexistence.com

Missä ranskalainen on avoinna?

Sisällysluettelo:

Anonim

French Open, joka tunnetaan virallisesti nimellä Roland-Garros, on suuri tennisturnaus, joka järjestetään kahden viikon ajan Stade Roland-Garrosissa Pariisissa, Ranskassa ja alkaa kunkin vuoden toukokuun lopulla. Turnaus ja paikka on nimetty ranskalaisen lentäjän Roland Garrosin mukaan.

Missä näen French Open 2021?

Vuoden 2021 Ranskan avoimet oli Grand Slam -tason tennisturnaus, joka pelattiin ulkosavikentillä. Se pidettiin Stade Roland Garrosissa Pariisissa, Ranskassa 30.5.-13.6.2021, ja se sisälsi kaksinpelin, nelinpelin ja sekanelinpelin. Karsinnat pelattiin 24.–28. toukokuuta.

Kuka on Ranskan avointen 2021 voittaja?

Novak Djokovic voitti Stefanos Tsitsipasin finaalissa 6–7, 2–6, 6–3, 6–2, 6–4 ja voitti miesten kaksinpelin tenniksen mestaruuden klo. Ranskan avoimet 2021.

Kuka voitti Osakan Ranskan avoimissa 2020?

Osaka palasi Roland Garrosille ohitettuaan matkan viime kerralla ja voitti virheellisen voiton 6-4, 7-6 (4) 63. sijalle Patricia Maria TigCourt Philippe Chatrierissa ensimmäisenä päivänä Pariisissa. Naomi Osaka palvelee ensimmäisen kierroksen voittonsa aikana Patricia Maria Tigia vastaan Ranskan avoimissa sunnuntaina.