Logo fi.boatexistence.com

Peruttiinko borderline?

Sisällysluettelo:

Peruttiinko borderline?
Peruttiinko borderline?

Video: Peruttiinko borderline?

Video: Peruttiinko borderline?
Video: Myöhästyikö lentosi tai peruttiinko se ? 2024, Saattaa
Anonim

Borderline on brittiläinen mockumentary sitcom, jonka ovat luoneet ja kirjoittaneet Chris Gau ja Michael Orton-Toliver. Komedian päätuottaja on Gau, Orton-Toliver, Ralf Little ja Sarah Doole ja tuottaja Little Rock Pictures.

Tuleeko Borderlinen kausi 4?

Tuleeko Bloodlinen uusi tuotantokausi? Lyhyt vastaus on ei, kolmas kausi oli Netflixin hitin viimeinen jakso. … Valitettavasti toinen kausi sai ristiriitaisia arvosteluja ja ilmoitettiin, että kolmas ajo olisi viimeinen.

Onko Borderline edelleen Netflixissä?

Borderline on brittiläinen pilakuvatelevisiokomediasarja, jonka ovat kehittäneet Michael Orton-Toliver ja Chris Gau. Ralf Littlen kertoma sarja julkaistiin 2. elokuuta 2016 Channel 5:llä. … Joulukuusta 2016 alkaen sarja on saatavilla Netflixissä tietyillä alueilla.

Kuinka monta Borderline-kautta on olemassa?

Channel 5:llä on ohjelma nimeltä Borderline, joka on vain kaksi tuotantokautta, ja se on Netflixissä juuri nyt, ja se on komedia, jonka aiot todella tehdä. rakkautta.

Mistä voin katsoa BPD:tä?

Voit suoratoistaa Borderlinea vuokraamalla tai ostamalla Amazon Instant Videosta tai Vudusta. Voit suoratoistaa Borderlinea ilmaiseksi Plexistä, Cracklesta ja Tubista.

Suositeltava: