Logo fi.boatexistence.com

Saatuuko spencer jamboreessa?

Sisällysluettelo:

Anonim

Ennen kuin hän loikkaa Crenshaw'lle, Spencer tekee pelin voittosaaliin jamboreella kaatuttuaan lujasti loukkaantuneelle olkapäälleen. Se tuntuu tärkeältä hetkeltä, mutta hän nousee seisomaan ja voi hyvin.

Missä jaksossa Spencer loukkaantuu?

Jakso 10 jätetään kalliolle, kun ammuskelu tapahtuu, ja seuraavassa jaksossa Spencer kuljetetaan sairaalaan ja hän menettää paljon verta.

Loukkaantuuko Spencer James?

Joukkuväkiv alta Crenshawssa paheni useiden Tyronen kanssa tehtyjen ongelmien jälkeen. Se johti siihen, että Spencer ammuttiin ja hänen oikea olkapäänsä loukkaantui.

Halmaantuuko Spencer?

Spencerin jalkapalloura vaarantui viime kaudella, kun hän joutui jengiampumisen kohteeksi. Tapahtuma vaurioitti hänen oikean kätensä hermoja, mutta lopulta hän toipui täysin - tai niin hän ajatteli. All American -kauden 2 finaali osoitti, että Spencer menetti hetkeksi taas tunteen käsistään

Voitko Spencer jamboreen?

Spencer Urquhart

Karhujen Chantz Ceasar (5) pitää pallon, kun Carencro kohtaa Cecilian Kiwanis Jamboree -turnauksessa torstaina 26.8.2021, klo. Cajun Field Lafayettessa. … Bears kontrolloi kelloa toisella puoliajalla runsaalla hyökkäyshyökkäyksellään ja varmisti 12-10-voiton 10-6 jälkeen puoliajan jälkeen.