Onko jerseymike's malja kylmänä?

Sisällysluettelo:

Onko jerseymike's malja kylmänä?
Onko jerseymike's malja kylmänä?

Video: Onko jerseymike's malja kylmänä?

Video: Onko jerseymike's malja kylmänä?
Video: This Home is Abandoned for 2 Decades and Everything Still Works! 2024, Lokakuu
Anonim

Vaikka altaasi on saatettu lämmittää tai grillata aiemmin, aina käytäntömme on olla grillaamatta tai lämmittämättä kylmiä altaita. Tavoitteemme on tarjota elämys, johon asiakkaamme voivat luottaa rannikolta rannikolle, pysyen uskollisena autenttiselle subvoileipällemme.

Paihtaako Jersey Miken leipä?

Paistamme leipämme tuoreena myymälöissämme joka päivä. Perinteinen valkoinen ja täysjyvävehnä. Se on ainoa tapa saada todella aito Jersey Mike's sub.

Onko Jersey Mike'silla lämpimiä alustoja?

Grillattua tuoreena joka kerta, kuumat subs-ruokamme ja juustopihvimme ovat varmasti miellyttäviä. Runsas, pehmeä liha ja sulatettu juusto, ei ole ihme, että ne ovat yleisön suosikki.

Mikä on Jersey Miken salainen ruokalista?

Jersey Miken salainen menu – Big Kahuna Cheese -pihvi Chipotle-majoneesin kera… Tämä salainen valikkokohta yhdistää kaksi Jersey Miken tavallista ruokalistaa; Chipotle-juustopihvi ja Big Kahuna -juustopihvi. Subaasi on täynnä grillattua pihviä ja sipulia, sieniä, jalapenoja ja paprikaa.

Mikä on paras kylmäsubjekti Jersey Mike'sissa?

Alkuperäisen yhdeksän Jersey Mike's -kylmäsubsin pääteemat näyttävät kiertävän joko suolaista italialaista lihaa ja provolonia, paahdettua naudanlihaa ja provolonea tai pekonia ja provolonea. Viidestä kokeilustani 6, eli The Famous Roast Beef and Provolone, oli ylivoimaisesti paras.

Suositeltava: