Logo fi.boatexistence.com

Onko kukaan voittanut australian ninjasoturia?

Sisällysluettelo:

Anonim

Zak Stolz voitti Australian Ninja Warriorin ja 100 000 dollaria "Voittaminen merkitsee minulle paljon enemmän kuin pelkkää palkintorahaa." Zak Stolz, 22, on jättänyt 100 000 dollaria oltuaan nopein kilpailija Australian Ninja Warrior -kauden 5 finaalissa Channel 9 ja 9Now -kanavalla.

Vottaako kukaan ninja Warrior 2020 -peliä?

Neljän kauden jälkeen Australian Ninja Warrior on vihdoin kruunannut ensimmäisen virallisen voittajansa. Ben Polson voitti Charlie Robbinsin ja Zak Stolzin huimiin 400 000 dollarin palkintorahoihin tullessaan nopeimmaksi ninjaksi, joka on kiivennyt Midoriyaman vuorelle Grand Finalissa. Hän voitti Charlien, viime vuoden nopeimman, tasan yhdellä sekunnilla.

Kuka on Australian rikkain ninjasoturi?

Zak Stolz kruunataan Australian Ninja Warriorin voittajaksi ja vie kotiin huikeat 100 000 dollaria suoritettuaan uuvuttavan kurssin

• Tittelön poistaminen: Zak Stolz kruunattiin voittajaksi Australian Ninja Warriorin tiistain nauhoittavassa finaalissa. …
  • +8.

Kuka voitti ninja Warrior 2021?

Victorialainen voimistelija ja valmentaja Zak Stolz on kruunattu Australian Ninja Warriorin viidennen kauden voittajaksi, kun hän oli tiistai-illan Grand Finalin pisin ja nopein ninja.

Kuka on suurin ninjasoturi?

American Ninja Warrior: 10 fanien suosikkikilpailijaa, joita rakastamme edelleen, sijoitus