Logo fi.boatexistence.com

Voittiko Dreamer kasvattajien cupin?

Sisällysluettelo:

Anonim

Elokuva "Dreamer" perustuu tositarinaan käsittämättömästä: hevosesta, joka mursi luun ja palasi kilpailemaan. Hän oli Mariah's Storm, 1995 Turfway Breeders' Cupin voittaja.

Voitiko sonador Breeders Cupin?

Kuitenkin elokuvassa Soñador (hevonen, joka perustuu Mariah's Stormiin) voitti Breeders' Cup Classicin (viidentenä tähän kilpailuun osallistuneena tammana), kun taas tosielämässä Mariah's Storm juoksi Breeders' Cup Distaffissa ja sijoittui yhdeksänneksi kymmenestä.

Mitä Dreamerin lopussa tapahtuu?

Lopussa Matthew lopulta katkaisee yhteyden Theosta ja luulee, että Isabelle jää hänen luokseen Näin ei kuitenkaan ole. He lähtevät yhdessä ja jättävät hänet mellakoijien joukkoon. Heidän kuukauden pituinen yhteinen unelmansa on ohi ja Matthew jäi lopulta pois.

Kuka oli ensimmäinen pentu, joka voitti Breeders Cupin?

Yksi Breeders' Cupin historian rakastetuimmista mestareista, Zenyattasta tuli ensimmäinen naaras, joka voitti Breeders' Cup Classicin ja ensimmäinen hevonen, joka on voittanut kaksi erilaista Breeders' Cup -kilpailua.

Kuinka paljon Breeders Cupin voittaja saa?

3,3 miljoonaa dollaria - Palkintorahat, jotka jaetaan tämän vuoden Breeders' Cup Classic -voittajan omistajille, kilpailun 6 miljoonan dollarin kukkarosta.