Logo fi.boatexistence.com

Ovatko grindelwald ja dumbledore rakastuneet?

Sisällysluettelo:

Ovatko grindelwald ja dumbledore rakastuneet?
Ovatko grindelwald ja dumbledore rakastuneet?

Video: Ovatko grindelwald ja dumbledore rakastuneet?

Video: Ovatko grindelwald ja dumbledore rakastuneet?
Video: Невилл Долгопупс и Темная ведьма [Неофициальный фанатский фильм] 2024, Saattaa
Anonim

JK Rowling vahvistaa, että Dumbledorella ja Grindelwaldilla oli seksuaalinen suhde … "Heidän suhteensa oli uskomattoman intensiivinen", Rowling sanoo Fantastic Beasts -elokuvan "Distinctly Dumbledore" -ominaisuuden aikana: The Grindelwaldin rikokset Blu-ray. Warner Bros. "Se oli intohimoa, ja se oli rakkaussuhde.

Onko Dumbledore rakastunut Grindelwaldiin?

"Heidän suhteensa oli uskomattoman intensiivinen", Harry Potter -kirjailija sanoo. … Käännös ei-Harry Potter -sarjalle: Dumbledore ja Grindelwald ovat molemmat alkuperäisissä Rowling-kirjoissa esiteltyjä velhoja; Rowling paljasti sarjansa julkaisemisen jälkeen, että Dumbledore oli homo ja erittäin rakastunut Grindelwaldiin

Kuka oli Dumbledoren rakkaus?

Harry Potterin luoja ja tyylikkäin J. K. Rowling on vihdoin laajentanut suhdetta Tylypahkan rakkaan rehtori Albus Dumbledoren ja hänen entisen lapsuudenystävänsä – ja rakastajansa – Gellert Grindelwald.

Keneen Gellert Grindelwald on rakastunut?

Grindelwald tapasi Godric's Hollow'ssa kesällä 1899 ja ystävystyi Albus Dumbledoren Näillä kahdella teini-ikäisellä oli paljon yhteistä: he olivat intellektuelleja ja lahjakkaita nuoria velhoja, jotka olivat myös idealistisia ja kunnianhimoisia. Parista tuli jopa rakastavaisia kahden kuukauden aikana, jolloin he tunsivat toisensa.

Mikä Bondilla Dumbledorella ja Grindelwaldilla oli?

Dumbledore näkemässä itsensä ja Grindelwaldin Erisedin peilissä leikkaamassa heidän kätensä Teinivuosinaan Albus Dumbledore ja Gellert Grindelwald tekivät verisopimuksen, jossa he vannoivat, etteivät he koskaan taistelevat toisiaan vastaan - oletettavasti vikavarmuuden vuoksi, jotta he eivät eroa toisistaan heidän suuressa yrityksessään…

Suositeltava: