Logo fi.boatexistence.com

Onko Janelle koskaan voittanut bb:tä?

Sisällysluettelo:

Anonim

Fanien suosiossa Pierzina voitti jokaisen America's Choice -palkinnon Big Brother 6:n aikana. … BuddyTV nimesi hänet Big Brotherin suurimmaksi "voittajaksi" yhdistettyjen Head-lukujen perusteella. Household and Power of Veto -kilpailun voitoista kahden ensimmäisen kauden aikana 12.5.

Kuinka monta kertaa Janelle voitti Big Brotherin?

Yhdeksän ihmistä on voittanut neljä HoH:ta yhdellä kaudella: Drew Daniel (5. kausi), Janelle Pierzina ( Kausi 7), Hayden Moss (12. kausi), Rachel Reilly (Kausi 13), Ian Terry (kausi 14), Aaryn Gries (kausi 15), Caleb Reynolds (kausi 16), Vanessa Rousso (kausi 17) ja Steve Moses (kausi 17).

Millä Big Brotherin vuodenajoilla Janelle oli?

Hän kilpaili ensimmäisen kerran BIG BROTHER -sarjassa kaudella 6, jolloin hän sijoittui kolmannelle sijalle, mutta hän voitti kotiin "Amerikan suosikkipelaajan". Hän sijoittui myös kolmannelle sijalle kaudella 7, BIG BROTHER: ALL-STARS.

Mikä on Janelle from BB?

Janelle Pierzinan nettovarallisuus: Janelle Pierzina on amerikkalainen tosi-tv-persoona, jonka nettovarallisuus on 1 miljoona dollaria.