Logo fi.boatexistence.com

Miten bleiserit pääsevät pudotuspeleihin?

Sisällysluettelo:

Anonim

Portland Trail Blazers on jälleen matkalla NBA:n pudotuspeleihin. Voittonsa Denver Nuggetsista sunnuntai-iltana 132-116 Blazers saavutti pudotuspelipaikan kahdeksantena peräkkäisenä kautena - pisin aktiivinen sarja NBA:ssa.

Onko Trail Blazers pudotuspeleissä?

6 NBA:n pudotuspeleissä 2021; Nuggets kohtaa 1. kierroksen Portland Trail Blazers on menossa kauden jälkeiselle kaudelle ja vältti samalla läntisen konferenssin alkuturnauksen. Portland saavutti paikkansa pudotuspeleissä sunnuntaina voittaessaan Denver Nuggetsin.

Voiko Blazers saada viidennen siemen?

He ovat jo saavuttaneet pudotuspelipaikan eivätkä pudota play-in-turnaukseen. Blazers voi olla viides, kuudes tai seitsemäs siemen. … He eivät voi nousta viidenneksi sijalle, ja jos Blazers voittaa sunnuntaina, Lakers ei myöskään voi nousta kuudenneksi.

Miksi Portland on kuudes siemen?

Tiebreakers. Portland omistaa voittosarjan sekä Dallasista että Los Angelesista, koska voitti jokaisen kauden sarjan 2-1. Joukkueiden välinen kolmiotoista tasapeli johtaisi kuitenkin siihen, että Blazers saisi kuudennen sijan, koska Dallas voitti kolmiottaiskilpailun divisioonan voittajana

Mitä tapahtuu, jos Trail Blazers voittaa?

Jos Blazers voittaisi toisen pelin, he ansaitsisi 8. sijan lännessä Jos he kuitenkin häviäisivät toisen pelin, he jäisivät pudotuspeleistä pois. Jos Portland selviäisi Play-In-turnauksesta 7. tai 8. sijalla, he kohtaisivat Jazzin tai Sunsin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.