Logo fi.boatexistence.com

Voitko roberta battaglia?

Sisällysluettelo:

Anonim

Vaikka hän sijoittui neljänneksi lopullisen voittajan, runoilijan Brandon Leaken jälkeen, Battaglia ei katu - ja paljon nöyryyttä. "Olin niin yllättynyt, että pääsin finaaliin", hän sanoi.”Kuvittele olevasi Top 5:ssä, kun niin monet ihmiset halusivat tämän suuren, suuren unelman ja mahdollisuuden päästä lavalle.

Voitko Roberta Battaglia Amerikan kykyjä?

Roberta Battaglia, 11-vuotias kanadalainen laulaja, joka pääsi America's Got Talentin kauden 15 finaaliin, sijoittui neljänneksi keskiviikkoillan finaalissa.

Missä Roberta Battaglia on nyt?

Roberta syntyi vuonna 2009 italialaisille vanhemmille, joten hän on nyt 10-vuotias. Hän asuu Torontossa, Kanadassa ja puhuu sujuvasti sekä englantia että italiaa. Hänen isänsä Alessandro on myös laulaja.

Kuka juuri voitti AGT 2020?

Ja America's Got Talent 2020 voittaja on… Brandon Leake. Stocktonista Kaliforniassa kotoisin oleva mies räjäytti kilpailun ja valloitti miljoonia tunteellisilla puhutuilla sanoillaan koko sarjan ajan. Ja keskiviikkoillan finaalissa hän voitti kauden 15 kruunun.

Voitko Angelina Jordan AGT 2020?

Kahdeksanvuotiaasta Norway's Got Talentissa kilpailevasta pojasta miljoonien katselukertojen saamiseen YouTube-kanavallaan Angelina on nuori voima, jonka kanssa on otettava huomioon. Angelina ei ehkä ole voittanut America's Got Talentia: The Champions -kautta, mutta hän on kaukana tappiosta.