Logo fi.boatexistence.com

Voitiko allyson felix kultaa?

Sisällysluettelo:

Anonim

Allyson Michelle Felix OLY on amerikkalainen yleisurheilija. Vuodesta 2003 vuoteen 2013 Felix erikoistui 200 metrin sprinttiin ja siirtyi vähitellen 400 metrin sprinttiin myöhemmin urallaan. Hänen kilpa-ohjelmistonsa kattaa myös 100 metrin, 4 x 100 metrin viestin ja 4 x 400 metrin viestin.

Kuinka monta olympialaista Allyson Felix on voittanut?

Felix on voittanut yhteensä 11 olympiamitalia (seitsemän kultaa, kolme hopeaa, yksi pronssi) sen jälkeen, kun hän teki olympiadebyyttinsä vuoden 2004 kesäolympialaisissa Ateenassa. Siellä hän voitti toisen mitalin 200 metrin juoksussa.

Voitiko Allyson Felix kultaa 400 metrillä?

Kultamitali nosti Felixin uran kokonaissumman 11:een yhtenä yönä sen jälkeen, kun hänen merkittävä pronssinsa 400 metrissä oli lyönyt sen 10:een, mikä teki hänestä palkitun olympiavoittajan naisten radalla. ja kenttähistoria.

Saiko Felix 11 mitalia?

Felixin 11. mitali teki hänestä olympiahistorian palkituimman amerikkalaisen yleisurheilijan, ohittaen Carl Lewisin.

Onko Allyson Felix maailman nopein ihminen?

Hän voitti pronssimitalin naisten 400 metrin finaalissa ajalla 49,46. Se on nopein, mitä hän on ajanut tapahtumassa kuuteen vuoteen, ja tyttärensä Camrynin syntymän jälkeen, 2. Kolmas sija toi Felixille yhteensä 10 olympiamitalia - kuusi kultaa, kolme hopeaa ja yksi pronssi - eniten yksikään nainen on koskaan voittanut radalla. ja kenttä.