Logo fi.boatexistence.com

Kuka meni merelle herneenvihreällä veneellä?

Sisällysluettelo:

Kuka meni merelle herneenvihreällä veneellä?
Kuka meni merelle herneenvihreällä veneellä?

Video: Kuka meni merelle herneenvihreällä veneellä?

Video: Kuka meni merelle herneenvihreällä veneellä?
Video: Lapsi soittaa 112 2024, Saattaa
Anonim

Pöllö ja pussycat lähtivät merelle kauniilla herneenvihreällä veneellä. He ottivat hunajaa ja runsaasti rahaa viiden punnan seteliin käärittynä.

Kuka meni merelle seulassa?

' Kaukana ja harvat, kaukana ja harvat, Ovatko maat, joissa Jumblies asuu; Heidän päänsä ovat vihreät ja kätensä siniset, ja he menivät merelle seulassa.

Mihin Jumbliest menivät seulaan?

Seulassa he menivät merelle: Kaikista heidän ystävänsä saattoivat sanoa: Talviaamuna, myrskyisenä päivänä, Seulassa he menivät merelle!

Kuinka kauan Jumblies oli poissa?

Kaukaiset ja harvat, kaukana ja harvat, Ovatko maat, joissa Jumblies asuu; Heidän päänsä ovat vihreät, ja heidän kätensä ovat siniset, ja he menivät merelle seulassa. Ja kahdenkymmenen vuoden kuluttua he kaikki palasivat, Kahdenkymmenen vuoden sisällä tai enemmän, Ja jokainen sanoi: Kuinka pitkiksi he ovat kasvaneet!

Mistä Jumblies-runo kertoo?

Edward Learin runossa "The Jumblies" päähenkilöt päättävät mennä merelle kirjaimellisessa merkityksessä, mutta he myös matkaavat metaforisen meren poikki seisomalla vastakkaisia mielipiteitä vastaan. vertaiset … Siten he voivat arvostaa Jumbliesin rohkeutta ottaa riskejä ja toteuttaa merenkulkuunelmiaan.

Suositeltava: