Logo fi.boatexistence.com

Kumpi on parempi regieleki vai regidrago?

Sisällysluettelo:

Kumpi on parempi regieleki vai regidrago?
Kumpi on parempi regieleki vai regidrago?

Video: Kumpi on parempi regieleki vai regidrago?

Video: Kumpi on parempi regieleki vai regidrago?
Video: Tää boxi on hullun hyvä!! 2024, Saattaa
Anonim

Niin hyvältä kuin Regidrago näyttääkin paperilla, Regieleki on parempi Regieleki on 200 perusnopeustilallaan pelin nopein Pokémon. Se kärsii samasta bulkin puutteesta kuin Regidrago, sillä molemmissa peruspuolustustilastoissa on vain 50, mutta sillä on myös vain 80 perushp, mikä tekee siitä vielä hauraamman.

Mikä Regi Pokémon on paras?

Regieleki on Fast SweeperRegielekin 200 Speed Stat erottuu heti joukosta, ja se on nyt pelin nopein Pokemon - voittaa Deoxysin Speed Formin base 180 Speed Stat ja Ninjaskin base 160 Speed stat. Siinä on myös kunnioitettavat perus 100 Attack ja Special Attack, mikä tekee siitä mahdollisesti hyvän lakaisukoneen.

Saanko kiinni sekä Regidragon että Regielekin?

Joo, voit hankkia vain joko Regielekin tai Regidragon, ei molempia.

Ovatko Regieleki ja Regidrago kiiltävät lukossa?

Seuraavat Pokémonit ovat kiiltäviä - niitä ei voi saada kiinni tai saada kiiltävissä muodoissaan kruununtundrassa. Tämä tarkoittaa, että Dynamax Adventuresin ulkopuolella olevista legendaarisista Pokémoneista Cobalion, Terrakion, Virizon, Regice, Registeel, Regirocck, Regigigas, Regieleki ja Regidrago voivat olla Shiny

Onko Regidrago legendaarinen?

Regidrago (japaniksi: レジドラゴ Regidorago) on Lohikäärmetyyppinen legendaarinen Pokémon, joka esiteltiin Generation VIII:ssa. Sen ei tiedetä kehittyvän muiksi Pokémoneiksi tai niistä. Se on legendaaristen titaanien jäsen yhdessä Regirockin, Regicen, Registeelin ja Regielekin kanssa.

Suositeltava: